085 - 580 41 62

Opslagruimte nodig in Tilburg?

Zoekt u opslagruimte in Oisterwijk?

Woont u in Oisterwijk en heeft u last van ruimtegebrek? Wij hebben de oplossing! Bijna ieder huishouden heeft er wel last van; meubels die u niet meer kwijt kunt of andere spullen waar u geen plek voor heeft, maar die u niet weg wilt gooien. In de buurt van Oisterwijk verhuren wij opslagruimte tegen zeer scherpe prijzen. Vanaf €1,40 per week verhuren wij units waar u met een gerust hart uw goederen kunt opslaan.

Opslagruimte voor verschillende doeleinden

Niet alleen voor het opslaan van uw inboedel verhuren wij opslagruimte, wij bieden u diverse units aan voor al uw spullen. Wilt u uw caravan of motor in de winter veilig kunnen stallen? Of zoekt u opslagruimte voor uw voorraad wijn? In de regio Oisterwijk kunt u bij ons terecht voor schone, droge en zeer goed beveiligde opslagruimte.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit doet u door te bellen naar 085 - 580 41 62. Of geef uw wensen door via het contactformulier hiernaast en wij nemen snel contact op met u.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Tilburg

Diensten

- Opslagruimte
- Archiefopslag
- Beveiligde opslag
- Miniopslag
- Motorstalling

Hoofdvestiging