Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veilige archiefopslag in Tilburg

Wij bieden vele mogelijkheden voor alle soorten opslag: van verhuisdozen tot meubelstukken, van motoren tot caravans en van kantoorspullen tot grote archiefopslag. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben een opslagruimte in Tilburg en in de omgeving van Tilburg voor u. Heeft u op uw kantoor geen plaats meer voor al uw documenten? Raken de archiefkasten overvol? Dan hebben wij dé oplossing met goede archiefopslag.

De mogelijkheden voor archiefopslag in Tilburg

Op kantoren kunnen door de jaren heen immens grote archieven worden opgebouwd. Van de meest uiteenlopende zaken moeten kopieën, contracten, en andere geschriften worden bewaard. Na verloop van tijd puilen de archiefkasten uit en moet de betreffende onderneming op zoek naar een oplossing voor het herbergen van al deze documenten. Vaak wordt er uitgeweken naar een groter kantoorpand. Echter, de ligging van het huidige pand is dikwijls gunstiger dan die van het nieuwe pand. Daarnaast kan een grote verhuizing flinke kosten met zich meebrengen. Waarom zou u verhuizen als u nu goed zit?

Dankzij onze archiefopslag bent u niet meer genoodzaakt uit te wijken naar een groter pand. U kunt gewoon al uw archieven opslaan in onze opslagruimtes. Wij bieden u veilige, droge, verwarmde en goed geventileerde opslagruimtes van de meest uiteenlopende formaten: van één kubieke meter tot 170 kubieke meter. Dankzij ons beveiligingssysteem en onze klimaatregeling liggen uw bedrijfsdocumenten veilig, schoon en droog opgeslagen. Uw documenten worden 24 uur per dag, zeven dagen per week goed beveiligd. Bovendien kunt u onze archiefopslag in Tilburg te allen tijde betreden, wanneer u dat schikt. Van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds, dag in dag uit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over archiefopslag in Tilburg? Neem contact met ons op door het hiernaast weergegeven contactformulier in te vullen. Wilt u een afspraak maken? Bel direct 0800-4445063 (gratis). Wij staan altijd voor u klaar!