085 - 580 41 62

Opslagruimte nodig in Tilburg?

Beveiliging in Tilburg: veilige opslag!

Wanneer u uw eigendommen besluit op te slaan ons, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw spullen daadwerkelijk veilig staan. Binnen onze beveiliging hanteren wij meerdere beveiligingssystemen, zodat u er van verzekerd kunt zijn dat uw bezittingen veilig zijn bij ons.

De beste beveiliging tegen brand

Alle opslagruimtes in Tilburg zijn voorzien van automatische brandmeldinstallaties. Onze automatische melders bewaken uw opslagruimte in Tilburg continu en reageren automatisch bij het detecteren van een brand. Vervolgens geeft de brandmeldinstallatie de brand automatisch door aan de meldkamer, zodat de brandweer zo snel mogelijk in actie kan komen. Tevens zijn de opslagruimtes in Tilburg voorzien van brandcompartimentenringen. Dit betekent dat ons pand opgedeeld is in verschillende compartimenten, door middel van brandscheidingen. Deze brandscheidingen gaan branddoorslag en brandoverslag van het ene compartiment naar het andere compartiment tegen. De brandwerende compartimenten kunnen maar liefst zestig minuten lang brand weren.

Ook bevatten onze gebouwen de nodige vluchtroutes, zodat mensen die eventueel aanwezig zijn in ons pand het gebouw tijdig kunnen verlaten. Onze medewerkers denken namelijk niet alleen aan de veiligheid van uw bezittingen, maar ook aan die van uzelf! Daarom doen wij er nog een schepje bovenop door ons pand in Tilburg ook nog eens te laten beveiligen door deskundige surveillanten, waar wij altijd op kunnen bouwen. Dit alles zorgt voor een goede beveiliging niet alles voor uw waardevolle eigendommen maar ook voor uzelf.

Uw eigen unieke alarm bij ons in Tilburg

Wij zorgen voor een goede beveiliging van uw opgeslagen spullen. De opslagruimtes zijn namelijk voorzien van een uniek alarm. Zodoende zijn uw bezittingen maximaal beveiligd! Bent u er, ondanks ons beveiligingssysteem, toch niet helemaal gerust op? Dan kunt u uw waardevolle spullen ook nog bij ons laten verzekeren.

Heeft u nog vragen over (brand) beveiliging? Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel 085 - 580 41 62, wij staan u graag te woord.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Tilburg

Diensten

- Opslagruimte
- Archiefopslag
- Beveiligde opslag
- Miniopslag
- Motorstalling

Hoofdvestiging