085 - 580 41 62

Opslagruimte nodig in Tilburg?

Motorstalling in Tilburg

Naast onze standaard opslagruimte in Tilburg bieden wij ook de mogelijkheid van motorstalling aan. Woont u in Tilburg en heeft u geen plek om uw motor te stallen in de wintermaanden? Wij bieden warme en droge opslagunits aan in Tilburg en in de omgeving van Tilburg. Onze motorstalling is speciaal ingericht voor motoren. In de maanden oktober t/m april staat uw motor veilig in onze motorstalling in Tilburg. Wij bieden verscheidene typen motorstalling aan:

– Budget (met andere motoren in één ruimte)
– Comfort (voor één motor)
– Comfort + (Uw eigen ruimte voor twee motoren)

Waarom onze motorstalling?

Er zijn verschillende redenen waarom u er goed aan doet om van onze opslagunits in Tilburg gebruik te maken in de koude maanden. Voor uw motor is het goed om in een droge, verwarmde ruimte te staan. Dit kan niet op straat. Daarnaast is onze motorstalling zeer goed beveiligd. Wij bieden motorstalling in Tilburg tegen zeer scherpe tarieven. Bent u benieuwd naar de tarieven? Voor meer informatie over onze opslagruimte in Tilburg kunt u bellen op 085 - 580 41 62 of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Tilburg

Diensten

- Opslagruimte
- Archiefopslag
- Beveiligde opslag
- Miniopslag
- Motorstalling

Hoofdvestiging