085 - 580 41 62

Opslagruimte nodig in Tilburg?

Miniopslag in Tilburg, regel het nu!

Wij leveren niet alleen miniopslag aan grote bedrijven, maar ook aan u als particulier. Heeft u geen ruimte meer op uw zolder voor uw dierbare spullen? Ook dan kunt u bij ons in Tilburg terecht! Wij bieden namelijk ook opslagruimte in Tilburg aan die niet zo groot zijn, maar groot genoeg voor u. Dit noemen we miniopslag. Wij verhuren namelijk al miniopslag vanaf één kubieke meter in Tilburg en omgeving.

Alle soorten en maten miniopslag in Tilburg

Bent u genoodzaakt om goederen naar de vuilstort te brengen omdat u geen bergruimte meer heeft, maar kunt u er geen afstand van doen? Geen nood! Dankzij onze miniopslag hoeft u uw spullen niet weg te gooien. U kunt ze bij ons opslaan in een opslagbox van ieder gewenste formaat, zolang ú dat wenst. Wist u dat u al een opslagruimte huurt vanaf 1,40 euro per week? Tevens is de eerste maand miniopslag gratis. Zo maakt u op een laagdrempelige wijze kennis met onze diensten!

Omdat u zelf bepaalt hoelang u uw spullen wilt opslaan, heeft u een stuk meer bewegingsvrijheid. Bent u bijvoorbeeld van plan een tijd naar het buitenland te vertrekken? Dan hoeft u al uw dierbare spullen niet onbewaakt achter te laten, want u kunt ze tijdelijk opslaan in één van onze opslagruimtes. Daar staan ze veilig. De opslagruimtes zijn namelijk voorzien van een uniek alarm. Zodoende zijn uw bezittingen máximaal beveiligd! Bent u er, ondanks ons beveiligingssysteem, toch niet helemaal gerust op? Dan kunt u uw waardevolle bezittingen ook bij ons verzekeren.

Bent u geïnteresseerd in miniopslag in Tilburg of in de omgeving van Tilburg, of heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar 085 - 580 41 62.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Tilburg

Diensten

- Opslagruimte
- Archiefopslag
- Beveiligde opslag
- Miniopslag
- Motorstalling

Hoofdvestiging